Zelfgemaakte tortilla’s
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng de bloem met het zout.
-
Voeg de olie en het warm water toe.
-
Kneed kort tot een deegbal. Is het deeg iets te kruimelig, voeg dan nog wat extra lauw water toe.
-
Laat de deegbal op kamertemperatuur onder een vochtige doek 45 min rusten.
-
Verdeel de deegbal in 8 gelijke stukken.
-
Strooi wat bloem op het werkvlak en rol elk stuk deeg uit tot een ronde pannenkoek.
-
Bak in een droge koekenpan aan elke kant gaar, ± 1 à 1,5 min. Laat de tortilla niet langer bakken, want dan wordt hij hard.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders