Zweedse köttbullar
                    
                    
                Allergenen
                
                    Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Hak de dille en meng met komijn, Griekse yoghurt, broodkruim en ei onder het gehakt. Rol hiervan kleine gehaktballetjes.
 - 
                    
                    
Bak de gehaktballetjes aan beide kanten bruin in boter. Kruid met peper en zout.
 - 
                    
                    
Blus met 1 dl water en voeg de confituur en de room toe. Kruid nogmaals.
 - 
                    
                    
Laat de saus indikken en de balletjes garen zonder deksel.
 - 
                    
                    
Dik de saus eventueel nog met roux.
 - 
                    
                    
Werk af met een takje dille.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders