Tags Opening

Heropening Spar Eksaarde

Op donderdag 16 november opent de Spar Colruyt Group-winkel in Eksaarde opnieuw de deuren in een gloednieuw pand. De winkel - die al bijna 50 jaar een vaste waarde vormt in het dorp - werd ingericht volgens de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels, met aandacht voor vers en lokaal. Zelfstandig ondernemer Kevin De Storme en zijn team kijken er alvast naar uit om klanten te laten proeven van de prima klantenservice, een gezellige winkelervaring en de bekende Spar-kwaliteit.

Volledig vernieuwde winkel

Allen naar Eksaarde-dorp 44, waar de vertrouwde Spar Eksaarde vanaf donderdag 16 november opnieuw de deuren opent in een nieuw pand. De winkel wordt uitgebaat door zelfstandig ondernemer Kevin De Storme, die de Spar-winkel van zijn ouders overnam. Na grondige verbouwings- en uitbreidingswerken verwelkomen Kevin en zijn team hun klanten graag opnieuw in de gezellige buurtwinkel. Nu groter, duurzamer en met nóg meer verse, lekkere (streek)producten.

“Als je op straat moet gaan staan om auto’s van en naar de parking te begeleiden, weet je dat het tijd is voor iets nieuws”, lacht Kevin. “We hebben 3 percelen moeten aankopen om de puzzel te kunnen leggen.” Het resultaat? Een gloednieuwe winkel op dezelfde vertrouwde locatie, nu met een oppervlakte van 700 m2. De oude winkelruimte wordt gebruikt voor opslag, magazijn, bureel, bureaus en koelcellen.

Bij ons kan je terecht voor o.a. honing, fruitsappen en aardbeien die in ons dorp geteeld of gekweekt worden.

Nog meer focus op vers en lokaal

Bij de inrichting van de nieuwe Spar-buurtsupermarkt in Eksaarde stond het winkelgemak van de klanten voorop. “Alles zal er vooral mooier gepresenteerd worden. In de nieuwe winkel krijgt alles nu z’n eigen stekje.” Het interieur geeft nu een opener gevoel. Er is meer ruimte voor het ruime assortiment verse producten.  

Kevin, zelf geboren en getogen in ‘Gezôarde’, draagt ook de liefde voor lokaal hoog in het vaandel. “Wij proberen sterk in te zetten op onze lokale producten”, legt hij uit. “Bij ons kan je terecht voor o.a. honing, fruitsappen en aardbeien die in ons dorp geteeld of gekweekt worden.”

Vertrouwd team

Het team van Spar Eksaarde telt veel ervaren en trouwe medewerkers, die al jaar en dag klaarstaan om klanten persoonlijk te verwelkomen en met een glimlach verder te helpen. Ze evolueerden door de jaren heen mee met de winkel. “Ik sta hier nu 10 jaar, maar mijn ouders hebben de winkel eerst zelf 36 jaar lang opgebouwd”, vertelt Kevin. “We hebben verschillende medewerkers die al tientallen jaren bij ons werken. Zoals onze collega Myriam, die al 35 jaar bij ons in dienst is. Ze is echt het boegbeeld van de winkel.” De klantvriendelijkheid, service en een warme, huiselijke sfeer zijn dan ook een troef.

Oog voor kwaliteit en duurzaamheid

Een belangrijk aspect van Spar Colruyt Group is duurzaamheid. Iets waar ze bij Spar Eksaarde ook sterk op inzetten. “We hebben geïnvesteerd in een CO2-installatie voor de koeling, met daarbij ook vloerverwarming via warmterecuperatie.” De winkel kreeg ook zonnepanelen.

Meer informatie

  • Spar Eksaarde: Eksaarde-dorp 44, 9160 Eksaarde (Lokeren)
  • Kevin De Storme, zelfstandige ondernemer Spar Eksaarde
  • Tel.: 09 346 90 84