Tags Opening

Heropening Spar Lauwe

Op donderdag 10 maart heropent de vernieuwde Spar Compact Colruyt Group-winkel in Lauwe. De supermarkt kreeg een grondige facelift en heropent als conceptstore met extra aandacht voor verse producten, duurzaamheid en de reeds bekende klantvriendelijke service. Voortaan vind je in Spar Compact Lauwe een grotere bakkerij en ook een PostPunt. Zo hoopt de winkel nog meer in te spelen op de noden van de klant. 

Familiebedrijf met ‘girlpower’

Winkelmanager Ula Skwark is alvast enthousiast over de heropening. “Onze Spar opende ruim elf jaar geleden de deuren. Al jaren geven we met ons team het beste van onszelf, maar daar kon nog een schepje bij”, klinkt het. Met zes vrouwelijke collega’s baat Ula nu een Spar-winkel uit die helemaal vernieuwd werd in de stijl van de nieuwste generatie.
We vormen als het ware een familiebedrijfje, zes vrouwen die heel goed overeenkomen en graag samenwerken, dat zien onze klanten ook.

Frisse & strakke inrichting

Eind februari sloot Spar Lauwe voor twee weken de deuren vanwege de renovatiewerken, zo kreeg de winkel een frisse, modernere inrichting. “Als ‘conceptstore’ gaan we mee met onze tijd, alle aanpassingen gebeurden voor de klant”, vertelt Ula. “Nieuwe kassa’s, een nieuwe vloer, een vernieuwde parking, ook de ingang en buitengevel bleven niet gespaard. Onze versafdeling vormt een van de speerpunten van onze vernieuwde winkel, met de meest verse groenten en fruit. Het aanbod van onze
bakkerij wordt ook aanzienlijk groter!”

Pakjes afhalen bij de post

Volledig nieuw is het PostPunt dat je in de winkel kan terugvinden. “Door corona wordt er meer en meer online besteld. In Lauwe heb je maar één PostPunt, dus daar wilden we graag op inspelen”, vertelt Ula. “Al blijft de grootste troef ongetwijfeld de vriendelijke en attente service. Het team staat elke dag paraat om klanten persoonlijk te verwelkomen en met een glimlach te bedienen. Af en toe krijgen we versterking van studenten die zo hun eerste werkervaring opdoen in een fijne omgeving.”

Lokale specialiteiten

“Naast een aangepast winkelassortiment werken we samen met producenten van lokale streekproducten. Zo kunnen koffieliefhebbers de lokale ‘Grootmoeders Koffie’ ontdekken en is ook het streekbier ‘Noë’ bij ons te vinden, voor wie zich al eens aan een biertje waagt”, meldt Ula.

Interessante acties

Spar Lauwe kijkt ernaar uit om zijn klanten vanaf 10 maart te ontvangen in de vernieuwde winkel. Bovendien zijn er die maand heel wat interessante acties gepland voor de klanten, en dat boven op de bestaande promo’s en bonnen in de Spar-folder. Alle geldende coronamaatregelen zullen daarbij uiteraard gerespecteerd worden.

Meer informatie

  • Adres Spar Lauwe: Wevelgemstraat 35A, 8930 Lauwe                                 
  • Ula Skwark, zelfstandig ondernemer Spar Lauwe