Tags Opening

Heropening Spar Malderen

Op donderdag 29 juni heropent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in
het centrum van Malderen na vier weken verbouwingswerken. De buurtsupermarkt werd volledig gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels, met veel aandacht voor duurzaamheid en een sfeervolle inrichting. Zaakvoerder Sven Ryckaert en zijn team verwelkomen hun klanten graag terug met een feestelijke receptie en tal van kortingen.

 

Nieuwe indeling met focus op vers

De Spar-winkel in de Lippelostraat bleef vier weken gesloten voor een
grondige renovatie. Niet alleen het interieur kreeg een modern jasje, ook de
winkelindeling werd herbekeken en daarbij stond het winkelgemak van de klanten voorop. “We kozen voor een volledige nieuwe indeling. Zo kom je bij het
binnenkomen nu meteen bij ons dagvers brood terecht”, vertelt Sven Ryckaert. De stokbroden en het assortiment pistolets rijzen ter plaatste in speciale kasten en wordt daarna afgebakken door de medewerkers. Dankzij deze nieuwe kasten en ovens kunnen klanten elke dag terecht bij Spar Malderen voor verse en overheerlijke broodjes.

Het paradepaardje blijft onze beenhouwerij. Daar kan je nog altijd terecht voor je favorieten: zelfgemaakte pensen, stoverij en kwaliteitsrundvlees.

Spar Malderen zet naast vers brood ook in op een nog groter aanbod verse
en traiteursproducten. De huisgemaakte schotels en beenhouwerijproducten werden altijd goed gesmaakt door de vaste klanten van Spar Malderen. Ook in de vernieuwde winkel worden zij op hun wenken bediend met lekkere, verse producten van hoge kwaliteit. 

Topteam uit de streek

De buurtwinkel in Malderen werd vier generaties lang uitgebaat door de familie Meert, maar die liet vorig jaar de winkel over. Dochter Demi en haar vriend Maarten bleven aan boord en maken vandaag nog altijd deel uit van het Spar-team in Malderen. Dat team bestaat intussen uit een 25-tal medewerkers, studenten en flexi-jobbers. “Het merendeel zijn mensen uit de streek. Sommigen werken hier al meer dan 20 jaar, een goede mix van jeugd en oude rotten in het vak,” zegt Sven.

team

Energiezuinige winkel

De winkel werd gerenoveerd met oog voor duurzaamheid. Er werd uitsluitend verbouwd met milieuvriendelijke en energiezuinige materialen. Daarnaast werden er zonnepanelen bijgeplaatst en werden de koelmeubels voorzien van deuren. Omdat er minder koude lucht ontsnapt is er minder energie nodig om de meubels te koelen en om de winkel bij te warmen. Voor de beenhouwerij werd een volledig nieuw en perfect geïsoleerd atelier gebouwd.

Meer informatie

  • Adres:  Spar Malderen: Lippelostraat 24, 1840 Londerzeel
  • Sven Ryckaert, zaakvoerder Spar Malderen
  • Tel. : 052 33 32 30