spar moorsele
Tags Opening

Heropening Spar Moorsele

Op donderdag 6 april heropent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in het centrum van Moorsele na verbouwingswerken. De buurtsupermarkt werd volledig gerenoveerd in de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels, met veel aandacht voor duurzaamheid en een sfeervolle inrichting. Sébastien Hoste en zijn ouders Jean-Claude en Nathalie, de zelfstandige ondernemers van Spar Moorsele, kunnen zo nóg sterker inzetten op een aangename winkelervaring en op hun ruime assortiment verse, kwaliteitsvolle producten.

 

Renovatie met oog voor duurzaamheid

De vernieuwde Spar-winkel is ideaal gelegen in het centrum van Moorsele. Na een sluiting van een vijftal weken kunnen trouwe én nieuwe klanten vanaf donderdag 6 april opnieuw terecht in een modern ingerichte buurtsupermarkt, waar winkelgemak en duurzaamheid hand in hand gaan.
“Onze winkel was verouderd en beantwoordde niet langer aan de actuele milieuvereisten en energienormen die we binnen Colruyt Group hanteren”, vertelt Sébastien Hoste, die samen met zijn ouders Jean-Claude en Nathalie de Spar-winkel in Moorsele uitbaat. “Wij willen het groen in het logo van Spar alle eer aandoen en dus was een grondige renovatie noodzakelijk.” Het gebouw werd volledig gestript en zowel de buitenkant als het interieur werden flink onder handen genomen. Met onder andere nieuwe koelingen met het laagste energielabel, ledverlichting en voortaan ook zonnepanelen op het dak, heeft de winkel een pak aan energie-efficiëntie gewonnen.

Klanten kunnen bij ons altijd terecht voor informatie en advies, maar we maken even graag tijd voor zomaar een babbeltje.

Nog meer focus op vers

Bij de inrichting van de nieuwe Spar-buurtsupermarkt stond het winkelgemak van de klanten voorop. Het vernieuwde interieur geeft nu een ruimer en opener gevoel, terwijl het uitgebreide assortiment kwaliteitsproducten ook logischer en overzichtelijker staat uitgestald. Met uiteraard nog altijd heel veel aandacht voor vers. “We kunnen het brood en de producten van de beenhouwerij nu veel beter in de kijker zetten en ook in de traiteur- en groenten- en fruitafdeling hebben we alles een eigen plaatsje gegeven”, klinkt Sébastien Hoste alvast heel enthousiast. “Bovendien vind je bij ons een groot aanbod producten uit de streek zoals aardappelen van bij de boer, aardbeien, het streekbier Moorsele’s Bukske, versneden groenten van ‘t Mandeke, Seppe’s Granola en Dries Pannenkoeken. Zeker de moeite waard om eens te proberen!”

 

Ondernemen zit in de familie

Jean-Claude en Nathalie hebben jarenlang een eigen bouwbedrijf gerund. Ondernemen zit bij hen dus in het bloed. Ook hun zoon Sébastien kreeg de ondernemersmicrobe snel te pakken en volgde een opleiding tot zelfstandig ondernemer bij Spar Colruyt Group. Toen Spar Moorsele 7 jaar geleden een nieuwe uitbater zocht, heeft hij samen met zijn ouders de sprong gewaagd. Sébastien, Jean-Claude, Nathalie en hun enthousiaste team zetten sterk in op klantvriendelijkheid, service en een warme, huiselijke sfeer. 

Meer informatie

  • Adres Spar Moorsele: Sint-Janstraat 12, 8560 Moorsele
  • Sébastien Hoste en Jean-Claude Hoste, zelfstandige ondernemers Spar Moorsele
  • Tel.: 056 41 33 65