Spar Beerzel
Tags Opening

Opening Spar Beerzel

Op donderdag 7 oktober heropent de vernieuwde Spar Compact Colruyt Group-winkel in Beerzel na 3 weken renovatiewerken. De supermarkt onderging een ware metamorfose: het hele interieur werd vernieuwd en de koeling werd vervangen door ruimere, energiezuinige koelmeubels. Het versassortiment, het traiteursgamma en het aanbod brood en patisserie zijn nu een pak groter en overzichtelijker.

Energiezuinige koelmeubels

De voorbije weken is Spar Compact Beerzel grondig gerenoveerd en kreeg de winkel een frisse, moderne inrichting. Lucie Mariën en haar man Wim Wijns zijn opgetogen met hun nieuwe winkel: “We zijn al bijna 10 jaar zaakvoerder van Spar Compact Beerzel en de laatste aanpassingen aan de winkel dateren al van voor onze tijd.” De winkel kreeg een nieuw plafond, een nieuwe vloer en een nieuwe koeling.

Door gesloten koelmeubels te plaatsen, zullen we veel energie besparen en nu we meer ruimte hebben, kunnen we de verschillende assortimenten ook beter scheiden. Zo vinden onze klanten makkelijker wat ze zoeken”, legt Lucie uit.

Uitgebreid assortiment

Samen met de herinrichting van de winkel krijgen ook de assortimenten een mooie uitbreiding. Zo hebben de klanten nu een ruimere keuze aan verse producten, kant-en-klare maaltijden, brood en patisserie. Een mooie eyecatcher is het nieuwe on-the-go-meubel met daarin verse tapas en frisse smoothies. “De verbouwing en het nieuwe, grotere assortiment is een hele uitdaging voor ons team. Maar we zijn klaar om onze winkel verder uit te bouwen,” klinkt het.

Ruime parking en verse maaltijden

Vorig jaar al hebben we onze parking uitgebreid met 8 extra parkeerplaatsen. Nu hebben we ook het huis naast onze winkel gekocht om er ons kantoor en de keuken in onder te brengen”, vertelt Lucie. In de keuken bereiden Lucie en haar team elke dag verse traiteursmaaltijden die de klanten enkel nog hoeven op te warmen.

Service met een glimlach

De grootste troef van Spar Compact Beerzel is ongetwijfeld de vriendelijke en attente service. Lucie en Wim worden bijgestaan door een trouw team van vaste medewerkers en jobstudenten. Samen staan ze elke dag klaar om klanten persoonlijk te verwelkomen en met een glimlach te helpen.

Gratis fles cava

Lucie, Wim en hun team kijken er naar uit hun klanten te laten kennismaken met hun nieuwe winkel. Daarom krijgt elke klant bij aankoop vanaf € 35 een gratis fles cava, ideaal om thuis eens te klinken op die knappe, nieuwe Spar-winkel.

Meer info

  • Adres Spar Beerzel: Houwstraat 137A, 2580 Beerzel 
  • Lucie Mariën en Wim Wijns, zelfstandige ondernemers Spar Compact Beerzel
  • Tel: 015 25 07 68