Spar Linkeroever
Tags Opening

Opening Spar Ruddervoorde

De Spar-winkel in Ruddervoorde opende op dinsdag 12 maart zijn deuren. De buurtsupermarkt in de Torhoutsestraat werd recent in een Spar-jasje gestoken. Een ruim assortiment aan verse en lokale producten, winkelgemak en een fijne klantenervaring blijven centraal staan in Spar Ruddervoorde. Zelfstandig ondernemer Peter Degrande en zijn team laten klanten vanaf nu elke dag proeven van de bekende Spar-kwaliteit.

Tijd voor vernieuwing

Spar Ruddervoorde opende op 12 maart de deuren in de Torhoutsestraat 51 in Ruddervoorde. De locatie doet mogelijk een belletje rinkelen, want vroeger was er een andere supermarkt gelegen. Het hele team van de voormalige supermarkt, waaronder de vaste medewerkers, flexi-jobbers en beenhouwerijmedewerkers, maakten mee de overstap.

Aan het roer van de winkel staat zelfstandig ondernemer Peter Degrande. Hij nam zeven jaar geleden, na 28 jaar dienst bij Coca-Cola, een buurtwinkel in Ruddervoorde over. Hij heeft een enorme passie voor voeding en is erg tevreden met de overstap naar Spar. “De overgang verliep enorm vlot”, vertelt hij. “We zijn één dag dicht geweest voor de herinrichting. Met een team van 30 mensen staken we de handen uit de mouwen om alles klaar te zetten voor onze opening. Het assortiment vernieuwen, nieuwe kassa’s installeren, nieuwe prijsetiketten … Het was intens, maar we hebben mooi werk geleverd en daar ben ik zeer fier op.”

Bekende (lokale) Spar-kwaliteit

Bij Spar Ruddervoorde stellen ze alles in het werk om hun klanten een fijne winkelervaring te bezorgen. “Een aantal van onze rayons werden helemaal aangepakt qua indeling. Zo staan onder andere onze koffies, wasproducten, bieren, pasta’s en confituren beter gerangschikt in de winkel”, zegt Peter.

In de periode voor de overstap naar Spar introduceerde Peter bovendien alvast het assortiment van Boni Selection en Everyday in de winkel. En ook op lokaal vlak zetten ze bij Spar Ruddervoorde sterk in op een breed assortiment: zo kan je er terecht voor o.a. confituur, mosterd, eierkoeken en aperitieven uit de buurt.

In de winkel wordt nu ook gebruik gemaakt van Xtra. Xtra is een persoonlijk klantenprofiel voor verschillende winkels van Colruyt Group. Hiermee kunnen klanten nog voordeliger winkelen, maar ook o.a. makkelijk boodschappenlijstjes aanmaken en snel productinfo raadplegen. Kortingen en voordelen worden automatisch verrekend wanneer klanten hun Xtra-app of -kaart aan de kassa tonen.

De overgang naar Spar verliep enorm vlot. Het was intens, maar we hebben mooi werk geleverd.

Heropeningsacties

In de week van 18 april volgt er, boven op de algemene Spar-promo’s, een speciale openingsfolder met mooie kortingen speciaal voor Spar Ruddervoorde. Bovendien kunnen klanten in het weekend van 20 en 21 april genieten van een heerlijke degustatie van het lokale bier ‘Tietje’, dat de Ruddervoordse brouwerij De Leite brouwt in samenwerking met Beautiful After Breast Cancer.

Meer informatie

  • Spar Ruddervoorde: Torhoutsestraat 51, 8020 Ruddervoorde
  • Peter Degrande, zelfstandige ondernemer Spar Ruddervoorde
  • Tel.: 050 27 85 32
  • Persdienst Colruyt Group
    Tel.: +32 (0)473 92 45 10
    E-mail: press@colruytgroup.com

 

Openingsuren Spar Linkeroever:

Maandag: 12 u. - 19 u.
Dinsdag t.e.m. vrijdag: 8 u. - 19 u.
Zaterdag: 8 u. – 18 u.
Zondag: 7.30 u. - 12 u.