Tags Opening

Opening Spar Tongerlo

Op donderdag 1 juli opent de vernieuwde Spar Colruyt Group-winkel in Tongerlo. De supermarkt kreeg een grondige make-over met bijzondere aandacht voor duurzaamheid en gezelligheid. Spar Tongerlo legt de nadruk op klantvriendelijkheid en verse, kwaliteitsvolle producten. Dankzij de nieuwe, handige broodautomaat kunnen klanten ook na de openingsuren genieten van lekker vers brood. 

Opgegroeid in een Spar-winkel

Ondernemen zit Tim Peeters, zelfstandige ondernemer van Spar Tongerlo, in de genen. “Alles startte in de Spar-winkel van mijn ouders in Oevel, een dorpje op een paar kilometer van Tongerlo. Zo’n 11 jaar geleden besloot ik mijn ambitie na te jagen om uit te breiden en zo verder te ontwikkelen. Dat bracht mij in Tongerlo.” Daar baat Tim samen met zijn 20-koppige team een Spar-winkel uit die nu helemaal vernieuwd werd in de stijl van de nieuwste generatie.

Uitbreiding op alle vlakken

De voorbije weken is Spar Tongerlo grondig gerenoveerd en kreeg de winkel een frisse, moderne inrichting. “We hebben echt alles onder handen genomen”, verklaart Tim. “Moderne kassa’s, een nieuwe vloer, nieuwe koel- en broodmeubels, zelfs de buitengevel is aangepakt. Ik ben vooral trots op onze ambachtelijke versafdeling, met steeds een beenhouwer en traiteur ter plaatse.” In de bakkerij-afdeling staan zelfrijskasten en de medewerkers bakken elke dag vers brood en verse pistolets af. Op de parking staat er vanaf nu ook een broodautomaat. 

Service met een glimlach

De grootste troef van Spar Tongerlo is ongetwijfeld de vriendelijke en attente service. Het team staat elke dag klaar om klanten persoonlijk te verwelkomen en met een glimlach te helpen. Af en toe krijgen ze versterking van jobstudenten die het leuk vinden om in hun eigen streek het retailvak te leren kennen.  

Oog voor duurzaamheid

Spar Tongerlo is duurzaam vernieuwd. Het koelsysteem werkt op een veel milieuvriendelijker koelmiddel, waarbij de vrijgekomen warmte wordt gerecupereerd. Dat zorgt voor een minimaal energieverbruik én minder uitstoot van broeikasgassen. “Als je aandachtig kijkt, zal je overal in de winkel ook ledlampen opmerken. Veel energiezuiniger dan klassieke verlichting,” vult Tim aan.

Interessante acties

Spar Tongerlo kijkt ernaar uit om hun klanten te ontvangen in de vernieuwde winkel vanaf 1 juli. Bovendien zijn er die maand heel wat interessante acties gepland voor de klanten boven op de bestaande promo’s in de Spar-folder. Alle geldende coronamaatregelen zullen daarbij uiteraard gerespecteerd worden. 

Meer informatie

  • Spar Tongerlo: Langstraat 61, 2260 Tongerlo
  • Tim Peeters, zelfstandig ondernemer Spar Tongerlo: Tel. 014 54 48 05