Spar Linkeroever
Tags Opening

Opening Spar Wanfercée-Baulet

De Spar-winkel in Wanfercée-Baulet opende op 14 maart de deuren. De buurtsupermarkt in de rue Franklin Roosevelt heeft haar oude kleuren ingeruild voor die van het Spar-enseigne. Samen met hun team doen zelfstandige ondernemers Sophie Bodocco et Joël Moreau er alles aan om hun klanten een fijne winkelervaring en een ruim assortiment aan kwaliteitsproducten te bieden.

Tijd voor vernieuwing

We trekken naar de rue Franklin Roosevelt, 8 in Wanfercée-Baulet, waar op 14 maart de nieuwe Spar-winkel open ging. Het adres doet mogelijk een belletje rinkelen, want vroeger was er een andere supermarkt gehuisvest. Het hele team van de voormalige supermarkt maakte mee de overstap.

Aan het roer van de Spar-winkel in Wanfercée-Baulet staan zelfstandige ondernemers Sophie Bodocco en haar man Joël Moreau. Het familiebedrijf werd zo'n 40 jaar geleden opgericht door Christian, Sophie's vader. Tien jaar later werd hun winkel de allereerste franchisenemer onder het vorige enseigne. Sophie maakte er haar debuut in 2002 en in 2008 volgde Joël. Uiteindelijk namen ze de teugels over. De overgang verliep erg vlot: de winkel ging slechts één dag dicht en het winkelteam en een team van Colruyt Group staken de handen uit de mouwen om de winkel klaar te stomen voor de opening. Het assortiment vernieuwen, nieuwe kassa's installeren, nieuwe prijsetiketten, en zo veel meer.  Het was intens, maar het resultaat lost alle verwachtingen in.

Bekende (lokale) Spar-kwaliteit

Bij Spar Wanfercée-Baulet staan een kwalitatieve service en klantenbeleving steeds centraal. Klanten kunnen er bovendien rekenen op een service met een lokale toets. Elke dag staat er een team van 12 vaste medewerkers klaar. Allemaal mensen uit de regio, waarvan de meeste er hun eerste stappen in het beroepsleven hebben gezet, als jobstudent.

Qua schikking mag er dan wel niets veranderen voor de klant, het assortiment werd bij de overgang naar het Spar-enseigne grondig herzien. In de rekken vind je voortaan een heleboel kwaliteitsvolle producten van de huismerken van Colruyt Group, waaronder Boni Selection, Everyday en Spar.

In de winkel wordt nu ook gebruik gemaakt van Xtra. Met Xtra kunnen klanten een persoonlijk klantenprofiel aanmaken die ze in verschillende winkels van Colruyt Group kunnen gebruiken. Hiermee kunnen klanten nog voordeliger winkelen, maar ook o.a. makkelijk boodschappenlijstjes aanmaken en snel productinfo raadplegen. Kortingen en voordelen worden automatisch verrekend wanneer klanten hun Xtra-app of -kaart aan de kassa tonen.

De winkel op zo'n korte tijd klaarmaken voor opening was best intens, maar het resultaat lost alle verwachtingen in.

Openingsactie

In de week van 29 april volgt er, boven op de algemene Spar-promo’s, een speciale openingsfolder met mooie kortingen en voordelen speciaal voor Spar Wanfercée-Baulet.

Meer informatie

  • Spar Wanfercée-Baulet: Rue Franklin Roosevelt 8, 6224 Wanfercée-Baulet
  • Sophie Bodocco en Joël Moreau, zelfstandige ondernemers Spar Wanfercée-Baulet
  • Tel. : 071 81 02 24
  • Persdienst Colruyt Group
    Tel.: +32 (0)473 92 45 10
    E-mail: press@colruytgroup.com

 

Openingsuren Spar Wanfercée-Baulet:

Maandag: 12.00 u. - 19.00 u.
Dinsdag t.e.m. zaterdag: 7 u. - 19.00 u. (op vrijdag tot 20.00 u.).
Zondag: gesloten.