Tags Opening

Opening Spar Wevelgem

Op donderdag 19 oktober opent een nieuwe Spar Colruyt Group zijn deuren in Wevelgem.

De buurtsupermarkt in de Menenstraat werd in een Spar-jasje gestoken, met veel
aandacht voor vers en lokaal. Het hele team kijkt er alvast naar uit om klanten
te laten proeven van een prima klantenservice, een gezellige winkelervaring en
de bekende Spar-kwaliteit. 

Bekende locatie en vertrouwd team

Wie in de regio rond Wevelgem wil genieten van lekker verse producten en aangenaam boodschappen doen, kan vanaf donderdag 19 oktober terecht in de vernieuwde Spar-winkel in de Menenstraat 268. 

De locatie doet misschien een belletje rinkelen, want op de plaats van de nieuwe Spar, was vroeger een andere supermarkt gelegen. Alle medewerkers van de voormalige supermarkt, inclusief jobstudenten en flexi-jobbers, maken mee de overstap. Een groot deel van hen is afkomstig uit de streek. 

Team Spar Wevelgem

Ter plaatse versneden charcuterie en kaas

Wie langskomt bij Spar Wevelgem merkt al gauw op dat er, net als in de voormalige winkel, een uitgebreid assortiment aan producten te vinden is. Bepaalde categorieën hebben wel een andere plaats en/of een upgrade gekregen. Dat is het geval voor bijvoorbeeld streekproducten en sushi. Het is de bedoeling om hier en daar enkele nieuwe accenten te leggen en het bestaande aanbod te blijven aanvullen en verfijnen. Wat wel helemaal nieuw is, is de ter plaatse versneden charcuterie en kaas, het PostPunt van Post.NL dat je in de winkel kan terugvinden en de pakjesautomaat van Bpost op de parking. De kassa’s, winkelrekken en parking blijven hetzelfde.

 

Feestelijke opening en mooie kortingen

Tijdens de sluitingsperiode van 2,5 weken kreeg de voormalige winkel een Spar-make-over. Kom de buurtsupermarkt ontdekken op 19 oktober vanaf 8 uur of op de feestelijke receptie van 11 tot 18 uur. Het team verwelkomt graag nieuwe en vertrouwde klanten en nodigt hen uit voor een hapje en een drankje in een fijne sfeer van foodtrucks en muziek.

Bovendien zijn er in de openingsweek heel wat mooie kortingen dankzij de speciale openingsfolder.

Meer informatie

  • Spar Wevelgem: Menenstraat 268, 8560 Wevelgem
  • Tel: 056/41 04 05