Tags Opening

Opening Spar Wiekevorst

Op donderdag 15 juni opent een nieuwe Spar Colruyt Group zijn deuren in Wiekevorst. Deze moderne buurtsupermarkt in de Lindestraat is volledig ingericht in de stijl van de nieuwste generatie Spar-winkels. Met passie voor vers, lokaal en duurzaam kijken zaakvoerders Steven Stouten, Tim Anthonis en Lorenzo Callens er alvast naar uit om ook Wiekevorst en omstreken te laten proeven van een prima klantenservice, een gezellige winkelervaring en de bekende Spar-kwaliteit.

Ideale locatie

Wie in de regio rond Wiekevorst wil genieten van lekker verse producten en aangenaam boodschappen doen, kan vanaf donderdag 15 juni terecht in de gloednieuwe Spar Wiekevorst in de Lindestraat 5. De voormalige fabriekshal van Bouwmaterialen Van Craen werd er omgetoverd tot een ruime, moderne buurtwinkel met een grote en vlot toegankelijke parking. “Een perfecte locatie ook. Er was in Wiekevorst immers al langer vraag naar een volwaardige buurtwinkel”, zegt Steven Stouten, die samen met zakenpartners Tim Anthonis en Lorenzo Callens, naast de succesvolle Spar Colruyt Group-winkels in Kessel, Schriek en Lier nu ook deze nieuwe vestiging in Wiekevorst gaat uitbaten.

“Lorenzo, die al een tijdje met ons meedraait en de voorbije maanden ervaring als mede-zaakvoerder opdeed in Spar Lier, wordt verantwoordelijk voor Wiekevorst. Een gedreven en getalenteerde kerel met de juiste skills. Onze nieuwe winkel is dus zeker en vast in goede handen.”

Een hart voor vers en lokaal

Net als in de andere vestigingen van het ondernemerstrio, staan ook in Spar Wiekevorst kwaliteit en versheid voorop. “Het spreekt dan ook voor zich dat we ook hier in Wiekevorst de nadruk leggen op vlees van topkwaliteit, lekkere charcuterie en kaas, smakelijke bereide gerechten en een ruim aanbod aan verse groenten en fruit. Het broodassortiment wordt dagvers aangeleverd door Het Broodhuys, een ambachtelijke bakkerij uit de streek. Ook voor ons roomijs en onze desserts werken we samen met een lokale leverancier: De Witte Lelie.”

Vers is waar we echt sterk in zijn. Met aandacht voor lokaal lekkers!

Aandacht voor duurzaamheid

Net als de andere winkelformules van Colruyt Group hecht Spar veel belang aan duurzaam bouwen, met een zo laag mogelijke milieu-impact. Ook de nieuwe vestiging in Wiekevorst werd gebouwd en ingericht met grote aandacht voor duurzaamheid. De hele winkel is uitgerust met energiezuinige ledverlichting en het splinternieuwe koelsysteem heeft een CO2-uitstoot die 90 % lager ligt dan
traditionele koelinstallaties. “In de toekomst gaan we meer dan waarschijnlijk
ook nog zonnepanelen plaatsen”, geeft Steven nog mee.

Meer informatie

  • Spar Wiekevorst: Lindestraat 5, 2222 Wiekevorst
  • Steven Stouten, Tim Anthonis en Lorenzo Callens, zelfstandige ondernemers Spar Wiekevorst