Soepje van radijs en prei met broodspiesjes

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het groen van de preien en snij het preiwit stukken. Schil de aardappel en snij in stukken. Snij het groen van de radijzen, maar laat aan 4 stuks nog 1 cm groen. Snij alle radijzen in 2. Snipper de kervel fijn.
-
Snij de komkommer in 16 linten met een dunschiller. Rol 8 komkommerlinten op. Snij de sjalot in stukken. Snij de korsten van de sneetjes brood.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en roerbak de prei, de sjalot en de radijzen zonder groen 2 min. Voeg de aardappel en 1 L water toe en verkruimel er het bouillonblokje over. Breng aan de kook en laat 20 min. sudderen.
-
Meng intussen 2 eetl. ricotta met zwarte peper en bestrijk er 2 sneetjes brood mee. Bedek elk sneetje met de niet-opgerolde komkommerlinten en 2 sneetjes kippenwit. Bedek met de andere sneetjes brood. Snij elke boterham in 4 vierkantjes.
-
Maak de spiesjes: prik op elk stokje een opgerold komkommerlint, een stukje boterham, een halve radijs met groen en herhaal nog eens. Maak zo 4 spiesjes.
-
Voeg de rest van de ricotta toe aan de soep en mix glad. Kruid met peper. Schep de soep in 4 kommetjes, verdeel er de kervel over en werk af met het broodspiesje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven