Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de gemberwortel en rasp fijn.
-
Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in stukken.
-
Verwarm een eetlepel olie in een pan. Stoof de sjalot, look en gember zacht, maar laat niet kleuren.
-
Voeg de selder en peer toe. Overgiet met de bouillon en breng aan de kook. Laat op een zacht vuur in 30 minuten gaar stoven.
-
Bewerk de soep met een staafmixer tot een zijdeachtige emulsie. Duw ze vervolgens door een zeef.
-
Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met fijngesneden bladpeterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven