Soep met spitskool en prei afgewerkt met kaas en croutons

Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Snij de spitskool en prei fijn. Schil de aardappel en snij in stukken.
-
Stoof de groenten en ui 5 min in 2 el boter. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet de groenten met 2 l water en voeg de bouillonblokjes toe.
-
Breng de soep aan de kook en laat 20 min koken op een zacht vuur.
-
Voeg de room bij de soep en mix tot een crèmige soep.
-
Snij het brood in kleine dobbelsteentjes en bak krokant in 3 el boter.
-
Werk de soep af met de croutons, gemalen kaas en fijngesneden platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven