Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Snij de spitskool en prei fijn. Schil de aardappel en snij in stukken.
-
Stoof de groenten en ui 5 min in 2 el boter. Kruid met peper en zout.
-
Overgiet de groenten met 2 l water en voeg de bouillonblokjes toe.
-
Breng de soep aan de kook en laat 20 min koken op een zacht vuur.
-
Voeg de room bij de soep en mix tot een crèmige soep.
-
Snij het brood in kleine dobbelsteentjes en bak krokant in 3 el boter.
-
Werk de soep af met de croutons, gemalen kaas en fijngesneden platte peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven