Puntpaprikasoep met smeerkaas en croutons

Selder , Gluten en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en look en snij in grove stukken.
-
Snij de puntpaprika’s doormidden en verwijder de pitjes. Snij ook in grove stukken.
-
Was de selder en tomaten. Snij beide in stukken. Stoof de groenten aan in olijfolie en overgiet met de bouillon.
-
Laat zachtjes gaarkoken en mix de soep. Giet door een puntzeef en kruid met peper en zout.
-
Serveer in een diep bord en schik er een lepel Maredsous op. Werk af met de croutons.
-
Snij de bieslook fijn en strooi over de soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders