Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de rode paprika’s. Snij het vruchtvlees in blokjes. 
- 
                    
                    Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes. 
- 
                    
                    Pel de ui en snipper fijn. 
- 
                    
                    Verhit de boter in een kookpot. Bak de ui glazig. Voeg de paprika’s toe en roerbak 3 min. 
- 
                    
                    Voeg de appelblokjes en het paprikapoeder toe en roer om. 
- 
                    
                    Blus met de groentebouillon. Breng aan de kook. Laat 20 min rustig koken. 
- 
                    
                    Snij de korst van de brie en snij in blokjes. 
- 
                    
                    Verdeel de blokjes over 4 soepborden. 
- 
                    
                    Snipper de bieslook fijn. 
- 
                    
                    Voeg de smeerkaas toe aan de soep en mix fijn. 
- 
                    
                    Kruid met zwarte peper en zout. 
- 
                    
                    Verdeel de hete soep over de borden. Werk af met gesnipperde bieslook. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                