Seitanrolletjes met kimchi en gebakken appel

Seitanrolletjes met kimchi en gebakken appel

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Voorbereiding:
  2. Maak het beslag: kluts de eieren en meng met de melk, de bloem en een snuifje zout.

  3. Smelt 1 koffiel. boter in een grote pan en bak 3 grote pannenkoeken. Zet opzij.

  4. Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.

  5. Snij de seitan in kleine stukjes.

  6. Snij het preiwit in dunne reepjes (het groen kan je invriezen om soep mee te maken).

  7. Snij de ongeschilde appelen in plakjes van ± 1 cm dik.

  8. Rits de blaadjes van de takjes tijm en meng onder het paneermeel.

  9. Bereiding:
  10. Verhit de olijfolie in een pan en stoof de sjalot en het knoflook glazig.

  11. Voeg de prei, de seitan en de ras el hanout toe en laat ± 10 min. stoven. Voeg de tomatenpuree toe en stoof even. Voeg de ricotta toe en kruid met zwarte peper en zout.

  12. Laat 1 eetl. boter smelten in een pan en bak de appelen lichtbruin. Voeg de rodebessengelei toe en bestrooi met de kokosbloesemsuiker.

  13. Laat de rest van de boter smelten in een steelpannetje en roer onder het paneermeel.

  14. Verdeel het preimengsel over de pannenkoeken. Leg op elkaar, rol op en snij 4 stukken van ± 4 cm dik. Leg plat in een ovenschaal en verdeel er het paneermeel over en zet nog even onder de grill.

  15. Afwerking:
  16. Serveer elk rolletje met enkele plakjes appel en de kimchi.