Seitanrolletjes met kimchi en gebakken appel

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voorbereiding:
-
Maak het beslag: kluts de eieren en meng met de melk, de bloem en een snuifje zout.
-
Smelt 1 koffiel. boter in een grote pan en bak 3 grote pannenkoeken. Zet opzij.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Snij de seitan in kleine stukjes.
-
Snij het preiwit in dunne reepjes (het groen kan je invriezen om soep mee te maken).
-
Snij de ongeschilde appelen in plakjes van ± 1 cm dik.
-
Rits de blaadjes van de takjes tijm en meng onder het paneermeel.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de sjalot en het knoflook glazig.
-
Voeg de prei, de seitan en de ras el hanout toe en laat ± 10 min. stoven. Voeg de tomatenpuree toe en stoof even. Voeg de ricotta toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Laat 1 eetl. boter smelten in een pan en bak de appelen lichtbruin. Voeg de rodebessengelei toe en bestrooi met de kokosbloesemsuiker.
-
Laat de rest van de boter smelten in een steelpannetje en roer onder het paneermeel.
-
Verdeel het preimengsel over de pannenkoeken. Leg op elkaar, rol op en snij 4 stukken van ± 4 cm dik. Leg plat in een ovenschaal en verdeel er het paneermeel over en zet nog even onder de grill.
-
Afwerking:
-
Serveer elk rolletje met enkele plakjes appel en de kimchi.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven