Pastasalade met ricotta-dragonsaus, kip en aardbeien

Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk , Mosterd , sojabonen en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Smeer de kippenbouten in met kippenkruiden.
-
Pel de rode ui en snij in halve ringen. Pel de look en pers fijn. Leg de rode ui en look in een ovenschotel. Schik de kippenbouten erbij. Giet de kippenbouillon op de bodem.
-
Dek af met aluminiumfolie en zet 20 min in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de aluminiumfolie en voeg de kerstomaten toe. Besprenkel met wat olijfolie, zwarte peper en zout. Laat 10 min onafgedekt verder garen.
-
Meng de ricotta met de room, honing en dragonazijn.
-
Breng gezouten water aan de kook en kook de spirelli gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en roer de ricottasaus erdoor. Laat wat afkoelen.
-
Snipper de dragon fijn. Snij de gekonfijte citroen in reepjes. Roer de dragon, citroen en rucola door de afgekoelde pasta.
-
Was de aardbeien en halveer. Snipper de munt fijn.
-
Roer de saus met ui en look uit de ovenschotel door de pasta. Leg de kippenbouten erbij. Werk af met de aardbeien en kerstomaten. Bestrooi met munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
Inschrijven