Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de aardappels en kook ze in de schil gaar in gezouten water. Laat even uitdampen, ze moeten zo droog mogelijk zijn.

  2. Pel de aardappelen en draai ze door een passe-vite (roerzeef). Meng met het losgeklopte ei en zeef de bloem erover. Gebruik zoveel bloem als nodig om een niet plakkend deeg te kneden. Kruid met nootmuskaat en rol er dunne worsten van. Snij deze in stukjes van 2 cm en rol ze tegen de achterkant van een vork zodat er ribbels in gedrukt worden; die zorgen ervoor dat de saus eraan blijft hangen.

  3. Breng een pot met gezouten water aan de kook, zet het vuur lager zodat het licht borrelt en laat de zijdezachte kussentjes erin glijden. Schep ze na ± 1 min, als ze komen bovendrijven, uit het water met een schuimspaan.

  4. Serveer met je favoriete tomatensaus, basilicumblaadjes en gemalen kaas.