Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kneed de gezeefde bloem met de gist, de olijfolie, ½ koffielepel zout en 125 ml lauw water tot een soepel deeg.
-
Laat het deeg afgedekt 45 minuten rijzen.
-
Druk het deeg plat en rol het uit tot een rechthoekige lap van ½ cm dik.
-
Snij het deeg in repen van 1 cm.
-
Leg ze op een bakplaat met bakpapier en laat nog 15 minuten rijzen.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Bestrijk de broodstengels met een losgeklopt ei en bestrooi met grof zeezout en gedroogde tijm.
-
Bak de broodstengels 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven