Broodstengels PT2H 6 porties 250 g Spar bloem 2 eetlepels Spar olijfolie 3 eetlepels gedroogde tijm 1 Spar ei 1 zakje gedroogde gist grof zeezout

Broodstengels

ea2dbc335df0287df99940b8dd00cceaa740fe6a0fc4be67d7a001a55d2906c4.jpg

Allergenen

Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kneed de gezeefde bloem met de gist, de olijfolie, ½ koffielepel zout en 125 ml lauw water tot een soepel deeg.

  2. Laat het deeg afgedekt 45 minuten rijzen.

  3. Druk het deeg plat en rol het uit tot een rechthoekige lap van ½ cm dik.

  4. Snij het deeg in repen van 1 cm.

  5. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en laat nog 15 minuten rijzen.

  6. Verwarm de oven voor op 220°C.

  7. Bestrijk de broodstengels met een losgeklopt ei en bestrooi met grof zeezout en gedroogde tijm.

  8. Bak de broodstengels 15 minuten in de voorverwarmde oven.