Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de chocolade au bain-marie smelten.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water. Splits de eieren.
-
Voeg het sinaasappelsap, de eidooiers, de uitgeknepen gelatineblaadjes, de Mandarine Napoléon en de sinaaszeste toe. Meng alles tot een gladde homogene massa. Zeker niet laten koken!
-
Voeg de malse boter toe. Zo bekom je een smeuïge massa. Laat afkoelen.
-
Klop de eiwitten stevig op en meng voorzichtig onder de afgekoelde chocolademassa.
-
Wrijf de vorm in met een beetje olie. Bekleed met plasticfolie en wrijf de folie ook in met wat olie. Strooi de amandelschilfers over de bodem.
-
Giet het chocoladebeslag in de vorm en laat een nacht opstijven in de koelkast.
-
Keer de vorm uit op een schotel en verwijder hem samen met de plasticfolie.
-
Versier eventueel met fijne julienne van de sinaasappelzeste.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven