Citroenlimonade
PT15M
8 porties
3 citroenen
100 g fijne kristalsuiker
2 l water
blaadje vers munt
ijsblokje
plakje citroen
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de citroenen ‘à vif’ en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Verwijder de pitjes en doe de citroenstukjes samen met 100 ml van het water in de blender.
-
Zeef het sap en doe terug in de blender met de rest van het water, de suiker en enkele blaadjes munt. Mix fijn.
-
Serveer met schijfjes citroen en ijsblokjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven