Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Deeg

    Klop de malse boter los met de bloemsuiker. Voeg de dooier, het zout en de zeste toe. Meng de bloem eronder, kneed tot een glad deeg. Laat 20 min rusten in de koelkast.

  2. Vulling

    Hak de dadels fijn. Snijd deze stukken met de walnoten, kaneelpoeder en sinaasappelsap tot een kleverige massa. Verdeel in kleine hoopjes.

  3. Verwarm de oven voor op 180°C.

  4. Maak kleine bolletjes van het deeg en druk in je handen uit tot een platte schijf. Duw wat vulling in het midden. Plooi het deeg dicht en druk met een mes of vork een motief in de buitenkant.

  5. Bak gedurende 15 min in de voorverwarmde oven.

  6. Haal de koekjes uit de oven. Laat kort afkoelen en bestrooi rijkelijk met bloemsuiker