Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Meng de malse boter met de suiker tot een glad deeg. Roer het aman-
-
delpoeder erdoor.
-
Zeef de bloem en het maïszetmeel erbij. Meng alles goed door elkaar.
-
Steek grote en kleine cirkels uit het bladerdeeg. Steek uit de rest van
-
het deeg kleine sterren.
-
Plaats de cupcake-papiertjes in het muffinblik en leg onderaan het kleinste cirkeltje bladerdeeg. Maak bolletjes van het deeg en leg overal een bolletje deeg in. Steek in 1 van de cupcakes een amandel. Bedek met de grootste bladerdeegcirkel.
-
Versier met de sterretjes. Klop het ei los en strijk elke cupcake bovenaan in met het losgeklopt ei.
-
Bak de cupcakes in de voorver- warmde oven gedurende 20 minu- ten. Haal uit de oven. Werk af met de bijgeleverde figuurtjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven