Dry Martini met prosecco, rozemarijn en venkel

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de venkel en snij de helft in fijne sliertjes. Snij 4 staafjes uit de andere helft.
-
Giet in elk glas 6 ml Martini Dry. Voeg 4 ijsblokken toe.
-
Schenk de prosecco naar eigen smaak erbij.
-
Verdeel de venkelsliertjes en de venkelstaafjes over de glazen en roer alles door elkaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven