Exotische fruitsalade met yoghurt & munt

6Zoet30minPrint
Ingrediƫnten
  • 1 mango
  • 1 appel
  • 1 peer
  • 100 g frambozen
  • 100 g blauwe bessen
  • 100 g rode bessen
  • 1 nectarine
  • 2 pruimen
  • 1 trosje druiven zonder pit
  • 1 kaki
  • 2 passievruchten
  • 200 g Griekse yoghurt
  • verse muntblaadjes
  • Spar appelsap
Recept

1. Schil de mango, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in stukjes.
2. Steek het klokhuis uit de appel en peer. Snij het vruchtvlees in stukjes.
3. Snij de nectarine en pruimen middendoor, verwijder de pit en snij het vruchtvlees in stukjes.
4. Snij de druifjes middendoor. Snij de kaki in stukjes.
5. Schep alle stukjes fruit door elkaar in een grote kom. Snij de passievruchten doormidden. Lepel de pitjes eruit. Voeg ze samen met de frambozen en besjes bij de fruitsalade. Schep
alles voorzichtig door elkaar en besprenkel met appelsap.
6. Serveer met een schep Griekse yoghurt en verse munt.

< naar recepten