Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. bc29c69727e7ef777262ed3d2f2875d4fac8467437a42fc081003951cdd16e59.jpg

    Schil het fruit en snij in stukken.

  2. a48aed0e3905dbe7cbd9002e2af58889387917e92a48a50244a4541203d12d69.jpg

    Prik elk stuk fruit op een houten stokje en leg minstens 1 nacht in de diepvries.

  3. d3bc5e4cf6b54c095cea3cb2aa951be014d02818ae2af674bd36c58d254c03cf.jpg

    Hak de pistachenoten grof.

  4. Smelt de chocolade au bain-marie.

  5. d1477d7e570b1c7b46df94b28fa5dad78ac6f00da872ec5cc0de81a50e813162.jpg

    Dop de bevroren fruitfrisco in de chocolade en vervolgens in de nootjes of gemalen kokos.