Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de gember in flinterdunne plakjes. Snij 2 plakjes van de limoen en pers de rest uit tot sap.
-
Breng 1 liter water met de gemberplakjes aan de kook. Giet het in een thermosfles en laat 15 minuten trekken.
-
Giet vervolgens in een mengbeker en voeg de plakjes limoen erbij. Laat afkoelen.
-
Serveer koud en breng op smaak met honing en limoensap.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven