Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kerf de 6 citroenen in met een scherp mes en strooi er zout in.
-
Duw de citroenen stevig aan in de gesteriliseerde weckpot.
-
Verdeel de tijm en jeneverbessen tussen de citroenen. Voeg het resterende zout toe aan de weckpot. Voeg 1 dl citroensap toe en vul bij met warm water. Zorg ervoor dat de citroenen onder water staan.
-
Sluit de pot goed af en laat 30 dagen op kamertemperatuur staan. Keer de pot regelmatig om.
-
Tip: gebruik de gepekelde citroenen om smaak te geven aan je (Marokkaanse) stoofschotels.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven