Gevulde geroosterde paprika’s

72813d4f5e9882603b9e6b6d115bd6dd24dbebe0e01bea2330500fe2fbb14575.jpg

Allergenen

noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Hak de noten in stukjes.

  3. Pel de teentjes look en snipper fijn.

  4. Snipper de lente-uitjes fijn. Pluk de bladpeterselie- en basilicumblaadjes en snij beide fijn.

  5. Verwarm de olie in een pan en roerbak de rijstkorrels tot ze glanzen. Overgiet met bouillon en voeg de looksnippers en gehakte noten toe. Breng aan de kook en dek de pan af. Laat beetgaar koken.

  6. Haal van het vuur. Snij de kaas in stukjes en halveer de tomaatjes en schep samen met de verse kruiden en lenteuitjes door de rijst.

  7. Snij de stelen uit de paprika’s en haal de zaadjes en zaadlijsten eruit. Vul met rijst en plaats de steel er terug op.

  8. Snij 4 stukken keukentouw van 1,5 meter af. Vouw elk in 2 en bevestig over de steel. Draai enkele malen rond de steel en draai de twee kanten dan rond de paprika zoals je een cadeautje verpakt. Bind de uiteinden rond de steel vast.

  9. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 40 min.