Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij in ringen; laat 10 min weken in koud water met een scheutje azijn.
-
Snij de komkommer in grove stukken.
-
Verdeel de gemengde sla over een bord. Leg de komkommer en uitgelekte rode ui erop.
-
Verkruimel de feta over de salade.
-
Werk af met de mezze topping en kruid met gedroogde oregano.
-
Serveer de Griekse yoghurt erbij.
-
Tip: door de ajuinen te weken in koud water met azijn, vermindert de scherpte en is de ajuin beter verteerbaar.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven