Japanse cheesecake

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Beboter de bakvorm en bestrooi met bloem.

  3. Smelt de chocolade in een pan op heel laag vuur.

  4. Splits de eieren en meng de eidooiers, de zeste van 1 citroen en de roomkaas onder de gesmolten chocolade.

  5. Klop de eiwitten stijf en spatel onder het beslag.

  6. Giet het beslag in de bakvorm.

  7. Plaats de bakvorm in een bakblik en giet kokend water in het bakblik.

  8. Plaats alles in de oven en bak de cheesecake eerst 15 min op 170°C.

  9. Verlaag de temperatuur van de oven naar 160°C en bak de cheesecake nog 15 min.

  10. Haal de cheesecake uit de oven en laat 10 min afkoelen in de bakvorm.

  11. Haal de cheesecake uit de vorm en bestrooi met poedersuiker.