Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 170°C.
-
Beboter de bakvorm en bestrooi met bloem.
-
Smelt de chocolade in een pan op heel laag vuur.
-
Splits de eieren en meng de eidooiers, de zeste van 1 citroen en de roomkaas onder de gesmolten chocolade.
-
Klop de eiwitten stijf en spatel onder het beslag.
-
Giet het beslag in de bakvorm.
-
Plaats de bakvorm in een bakblik en giet kokend water in het bakblik.
-
Plaats alles in de oven en bak de cheesecake eerst 15 min op 170°C.
-
Verlaag de temperatuur van de oven naar 160°C en bak de cheesecake nog 15 min.
-
Haal de cheesecake uit de oven en laat 10 min afkoelen in de bakvorm.
-
Haal de cheesecake uit de vorm en bestrooi met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven