Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Aubergine
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Snij de aubergines in de lengte in plakken, bestrijk met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 15 min in de oven tot de aubergines zacht zijn.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn. Bak glazig in wat olijfolie. Voeg het vlees toe en roerbak goudbruin.
-
Hak de gepelde tomaten fijn en voeg toe, samen met de oregano en kaneel. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Laat op een zacht vuur 15 min sudderen tot een smeuïge ragout.
-
Ricottasaus: klop het ei los met de ricotta en melk. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
-
Pel de gekookte aardappelen en snij ze in plakken.
-
Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en bedek de bodem met plakjes aardappel en aubergine en lepel de vleessaus erover.
-
Herhaal en eindig met een laagje aubergine of aardappel.
-
Bestrijk met de ricottasaus en zet nog 15 min in de oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven