Mimosa punch

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de sinaasappel in 2 en vervolgens in fijne plakken. Snij de citroen in fijne plakjes. Schik ze in een ruime schenkkan.
-
Schenk de helft van de cava in de kan. Voeg de Grand Marnier, cognac en het sinaasappelsap erbij. Vul verder aan met cava.
-
Koel met ijsblokjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven