Nicecream
- 18 krokante ijshoornkoekjes
- 2 rijpe bananen (nicecream banaan en framboos)
- 180 g diepgevroren frambozen (nicecream banaan en framboos)
- 80 g Spar cashewnoten (nicecream banaan en framboos)
- 2 rijpe bananen (nicecream banaan en pindakaas)
- 1 el pindakaas (nicecream banaan en pindakaas)
- 2 rijpe bananen (nicecream banaan, mango, ananas en spinazie)
- handvol bevroren stukjes mango (nicecream banaan, mango, ananas en spinazie)
- handvol bevroren stukjes ananas (nicecream banaan, mango, ananas en spinazie)
- handvol verse gespoelde spinazie (nicecream banaan, mango, ananas en spinazie)
- sojamelk met vanille (nicecream banaan, mango, ananas en spinazie)
Basis: snij de bananen de avond voordien in stukjes en vries in.
Nicecream banaan en framboos:
1. Leg de cashewnoten in een kommetje met water en laat 2 u weken.
2. Mix de bevroren stukjes banaan, frambozen en geweekte cashewnoten tot een smeuïge structuur.
3. Bewaar minstens 2 u in de diepvries of serveer direct.
Tip: Lekker met extra verse frambozen.
Nicecream banaan en pindakaas:
1. Mix de bevroren stukjes banaan en pindakaas tot een smeuïge structuur.
2. Bewaar in de diepvries of serveer direct.
Nicecream banaan, mango, ananas en spinazie:
1. Mix de bevroren stukjes banaan, mango, ananas en verse spinazie tot een smeuïge structuur. Voeg wat sojamelk toe tijdens het mixen.
2. Bewaar in de diepvries of serveer direct.
Tip: Lekker met pecannoten, pistachenoten of wat stukjes donkere chocolade.
Extra tip: Is het fruit niet zoet genoeg? Voeg er een lepel suikersiroop of ahornsiroop aan toe.