Onze versie van de ‘Hugo’

Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe een paar blokjes ijs in het glas.
-
Giet de Martini en het appelsap met vlierbloesem boven de ijsblokjes.
-
Voeg de citroenzeste, het appel- en citroen schijfje en de verse muntblaadjes toe.
-
Giet de prosecco erbij.
-
Roer een paar keer voorzichtig in het glas en serveer onmiddellijk.
-
Wil je het iets minder sterk, voeg dan nog wat spuitwater toe.
-
Tip: je kan ook vlierbloesemsiroop gebruiken, die je zelf maakt van de bloesems.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders