Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Hoelang moet een vispapillot garen op de BBQ?
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de korsten van het brood en snij in dobbelstenen. Week de broodstukken in koud water. Knijp na een paar minuten het water uit het geweekte brood en zet het brood opzij.
-
Spoel de tomaten, verwijder het hart en snij in partjes.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte middendoor. Verwijder de zaadlijsten en snij in stukken.
-
Pel de rode ui en snij middendoor. Snij vervolgens in zeer fijne halve ringen.
-
Meng de tomaten, komkommer en ui onder de stukjes brood. Voeg de kappertjes toe.
-
Snij de ontpitte olijven in ringen. Laat de ansjovis uitlekken.
-
Spoel de peterselie en pluk de blaadjes.
-
Voeg de olijven, ansjovis en bladpeterselie toe aan de rest van de ingrediënten. Je kan dit nu mengen ofwel mooi schikken in aparte kommetjes.
-
Werk de panzanella af met een ruime scheut fijne olijfolie en balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven