Piña colada
PT30M
4 porties
crushed ijs
6 eetlepels witte rum
6 dl kokosmelk
1 ananas
2 el suiker
mespunt kaneel
1 eetlepel vanille-extract
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Ananas
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en snij in stukken. Pureer de ananas in de blender. Giet de pulp door een zeef of neteldoek en druk er alle sap uit.
-
Giet het ananassap, de kokosmelk en de rum in de blender. Voeg de suiker, het snuifje kaneel, het vanille-extract en het crushed ijs toe. Laat kort draaien.
-
Giet de piña colada in een glas en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven