zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Halveer de passievrucht en lepel de pitjes van 1 helft in een fijn zeefje. Duw de pitjes tegen de zeef en vang het sap op in een shaker.
-
Voeg de wodka, Passoã, het limoensap, vanillearoma en eiwit bij het passievruchtensap in de shaker.
-
Schud enkele keren en giet de cocktail in een martiniglas.
-
Garneer met een halve passievrucht.
-
Serveer er een shotje champagne bij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven