Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg: giet de lauwe melk in een kom en los de gist erin op.
-
Voeg achtereenvolgens de boter, de bloem, de suiker, het zout en de volledige eieren toe. Meng tot je een homogeen deeg bekomt.
-
Laat het gedurende 1 u rijzen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Rol het deeg uit met een deegrol tot 4 mm dikte.
-
Boter de taartvorm in en leg het deeg erin. Druk het deeg aan en snij het teveel aan de randen af met een mesje.
-
Prik het deeg in met een vork.
-
Vulling: pel de rabarberstengels en snij in gelijke stukjes. Bedek de bodem van de taart met de stukjes rabarber.
-
Meng de room met het ei en de vanillesuiker. Klop los.
-
Giet het eimengsel over de rabarber.
-
Zet gedurende 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en uit de bakvorm.
-
Laat afkoelen en werk de boordjes af met wat poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven