Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij ongeveer 1/3 van de bovenkant van een watermeloen.
-
Schep er met een parisiennelepel een 20-tal meloenbolletjes uit en zet opzij.
-
Schep de rest van het vruchtvlees eruit en doe in de blender.
-
Roer het ananassap en spuitwater erdoor.
-
Giet in de watermeloen en schep er wat ijsblokjes bij.
-
Serveer in gekoelde glazen en werk af met meloenbolletjes en een takje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven