Reportages over fruit

Zomer

Zeg vaarwel tegen een saaie zomervakantie! Met onze overheerlijke recepten, originele doeboxen en onmisbare tips tijdens een lange autorit ... is er steeds plezier gegarandeerd.

Zomerplezier

Zeg vaarwel tegen een saaie zomervakantie! Met onze overheerlijke recepten, originele doeboxen en inspirerende tips is er voor iederen plezier gegarandeerd. We wensen je heel veel zomerplezier!

Bekijk het magazine
koken-met-kinderen-kinderkeuken.jpg

Koken met kinderen

Een van de leukste activiteiten met de kinderen? Dat moet koken zijn! Samen met hen een heerlijke snack bereiden voor het hele gezin doe je in 1-2-3 met deze kidsproof recepten voor en door kinderen.

Ontdek ze hier

Doeboxen

Een vakantie lang entertainment voorzien voor de kinderen vraagt wat creativiteit. Geen zorgen, we bedachten voor jou een leuk idee: een doebox. Een doe-wat? Een doebox is een doos boordevol leuks en eventueel lekkers om de kinderen aan het ‘werk’ te zetten. Zo’n box kan je zelf samenstellen volgens de interesses van de kinderen. Of kies een van onze vier thema’s: onderwaterwereld, groene vingers, in de wolken en superhelden.

In de auto

Leuke autorit

Onmisbare items tijdens een lange autorit

Het is zomer en je gaat op reis. Je kiest ervoor om met de auto te gaan. Maar een lange autorit vergt ook voorbereiding. Neem daarom volgende essentiële items mee en vertrek met een gerust hart op reis.

Lees meer