Tags

Het veggie assortiment van Garden Gourmet

Wil je graag de vegetarische keuken integreren in je dagelijks leven? Het assortiment van Garden Gourmet kan je daar vast bij helpen. Want vegetarisch eten heeft niets dan voordelen voor je lichaam en de planeet. We zijn ervan overtuigd dat hoe meer Belgen veggie eten, hoe beter de wereld zal zijn! 

Garden Gourmet.jpg

100% veggie

Daarom biedt Garden Gourmet jou een grote variëteit aan 100% veggie en 100% heerlijke producten aan, waarvan we hopen dat ze je van plantaardige producten zullen doen houden. Want dat is wat ons succesvol heeft gemaakt: veggieproducten echt HEERLIJK maken! Of het nu filetstukjes, groenteballetjes of burgers deluxe mini zijn, er is voor ieder wat wils!

Beter voor het milieu

Van nature is het eten van veggie beter voor het milieu, maar we willen in alle opzichten op dit milieuaspect inzetten. Daarom werken wij voortdurend aan verbetering en zijn onze verpakkingen ontworpen om gerecycleerd te worden.

De ingrediënten

We hechten ook groot belang aan de oorsprong van onze ingrediënten en hun kwaliteit. Daarom komt 50% van onze sojabonen uit Europa en 50% uit de Verenigde Staten, niet uit gebieden bij het Amazonewoud.

Garden Gourmet assortiment vleesvervangers.png

Gezonde touch

Al onze producten hebben als doel gezond en evenwichtig te zijn, vandaar dat hiervan meer dan 80% Nutriscore A heeft.

Het idee is om je dagelijkse klassiekers te laten herleven door een veggie en een gezonde touch. Denk maar aan gehakt voor je pasta, worstjes voor je hotdogs of steaks voor je hamburgers. Ontdek alle recepten die je helpen bij het samenstellen van je ideale vegetarische maaltijd!