Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Reinig de krop andijvie grondig. Pluk de bladeren, spoel ze en zwier droog. Snij in fijnere stukken.
Snij de roquefort in kleine stukjes.
Snij het toastbrood in kleine dobbelsteentjes. Bak ze goudkleurig in een hete pan met olijfolie. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Bak de varkenskoteletten goudbruin in hete boter. Kruid met peper en zout.
Meng de andijvie, roquefort en broodcroutons onder elkaar. Besprenkel met olijfolie en citroensap, smaak af met peper en zout.
Presenteer de salade in een schoteltje per persoon en werk af met fijngehakte peterselie. Serveer de kotelet erbij.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven