Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Verwarm de oven voor op 200°C.
 - 
                    
                    
Schil de appel en steek het klokhuis eruit met een appelboor.
 - 
                    
                    
Snij de appel in plakjes.
 - 
                    
                    
Steek 4 cirkels uit elk vel bladerdeeg.
 - 
                    
                    
Leg een appelring op een bladerdeegcirkel. Bestrooi met suiker en kaneel en dek toe met een bladerdeegcirkel.
 - 
                    
                    
Druk de randen goed dicht met een vork.
 - 
                    
                    
Maak met een scherp mes een kruisje in het midden om het vocht te laten ontsnappen.
 - 
                    
                    
Herhaal tot je 4 koeken hebt.
 - 
                    
                    
Schik de koeken op een bakplaat bekleed met bakpapier.
 - 
                    
                    
Klop het ei los en borstel de appelkoeken in met losgeklopt ei.
 - 
                    
                    
Bak goudbruin en gaar in 15 à 20 min.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders