Avocadoburger met gebakken zalm

8259140c588a8ed94877e44cba4352619903338e542af77d20fb60f6061ed704.jpg

Allergenen

Vis, Lactose, Melk, Mosterd en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak de zalm kort krokant in de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Meng de yoghurt met de honing en de mosterd. Kruid met peper en zout.

  3. Schil de kiwi’s en snij in plakjes. Hak de notenmengeling grof.

  4. Snij de avocado’s in de lengte doormidden en verwijder de pit voorzichtig. Verwijder de schil. Snij een klein schijfje van 1 bolle kant van elke avocado zodat deze blijft staan.

  5. Vul de holte met de pitjes van ½ passievrucht.

  6. Verdeel de plakjes kiwi over de avocado.

  7. Leg de gebakken zalm hierop.

  8. Verdeel wat saus over de zalm.

  9. Werk af met de gehakte noten.

  10. Sluit je avocadoburger met de andere helft van de avocado.

  11. Strooi wat chiazaad over de bovenkant van de avocadoburger.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit