Aziatisch wokgerecht met varkensreepjes, wokgroenten en woksaus
 
                    
                    
                Allergenen
                
                    sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
                        Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Verhit de wokolie in een wokpan en bak de varkensreepjes goudbruin. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Kook de noedels gaar zoals aangegeven op de verpakking. 
- 
                    
                    Voeg de groenten bij het vlees en bak krokant. 
- 
                    
                    Meng de woksaus en noedels onder de groenten en het vlees. Laat 2 min meebakken. 
- 
                    
                    Snij de lente-ui in fijne reepjes. 
- 
                    
                    Werk het gerecht af met lente-ui, sesamzaadjes en verse koriander. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                