Bagel met gepaneerde feta, courgette en tomaat

1e4aa582916f6232cf6b4f1e87a16df34084e19cb7adfc1badef0c31c255478b.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose, Melk en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel en ontpit de tomaten. Leg de kwartjes tomaat op een rooster. Kruid met oregano, peper en zout en besprenkel met olijfolie.

  2. Laat 1 u drogen op 80°C in de oven. Snij in mooie blokjes.

  3. Snij de courgette in fijne brunoise. Stoof aan in olijfolie. Breng op smaak met fijngesnipperde look, peper en zout. Meng er een el tahini onder. Stoof tot je een zachte structuur krijgt.

  4. Snij de feta in gelijke dobbelsteentjes, paneer met panko. Bak krokant en goudbruin in hete olijfolie.

  5. Bak de bagels in de oven zoals aangegeven op de verpakking. Snij in 2 helften.

  6. Bestrijk de bodemhelft met een laagje courgette- en tomatenblokjes. Leg de gebakken feta erop.

  7. Werk af met zeste van limoen en verse korianderblaadjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit