Gluten
, Lactose
, Melk
en sesamzaad.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Pel en ontpit de tomaten. Leg de kwartjes tomaat op een rooster. Kruid met oregano, peper en zout en besprenkel met olijfolie.
Laat 1 u drogen op 80°C in de oven. Snij in mooie blokjes.
Snij de courgette in fijne brunoise. Stoof aan in olijfolie. Breng op smaak met fijngesnipperde look, peper en zout. Meng er een el tahini onder. Stoof tot je een zachte structuur krijgt.
Snij de feta in gelijke dobbelsteentjes, paneer met panko. Bak krokant en goudbruin in hete olijfolie.
Bak de bagels in de oven zoals aangegeven op de verpakking. Snij in 2 helften.
Bestrijk de bodemhelft met een laagje courgette- en tomatenblokjes. Leg de gebakken feta erop.
Werk af met zeste van limoen en verse korianderblaadjes.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders