Schaaldieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Snij de bloemkool in kleine roosjes.
Giet de groentebouillon in een kookpot. Voeg de bloemkoolroosjes toe. Meng het agar agarpoeder eronder. Kruid met peper en zout.
Kook de bloemkool gaar. Mix met behulp van een staafmixer of keukenrobot tot een smeuïge massa. Laat tot kamertemperatuur afkoelen.
Klop de room half op. Spatel de half opgeklopte room voorzichtig onder de bloemkoolmousse. Proef en kruid, indien nodig, bij met peper en zout.
Giet de mousse in kleine glaasjes en zet in de koelkast.
Werk net voor het opdienen af met garnaaltjes en een toefje tuinkers.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven